miercuri, 10 decembrie 2014

AnunţO VESTE SUPER: Cei care mă cunosc îndeaproape ştiu că am amânat acest moment al dezvăluirii deoarece atunci când un vis uriaş devine realitate, ai tendinţa să crezi că e tot vis ... Ştiam din septembrie, dar am aşteptat ca să fie real faptul că am reuşit să public în mod gratuit, în Franţa, volumul meu de debut “Eu, mama tare şi tu” (“Moi, la mère forte et toi” tradus de mine în limba franceză). Este cu atât mai important pentru mine, cu cât, fiind o persoană lipsită de tupeu, am putut, asemenea unui melc, să reduc distanţa de publicare de la 4 ani cât mi-a luat în România, la 2 ani cât mi-a luat în Franţa ... ACUM mă aflu în perfect echilibru. :) Fără iubirea şi încrederea unor oameni puţini, dar buni, n-aş fi ajuns până aici. :) Mulţumesc! :)
Pentru cine nu ştie, volumul indicat a apărut în anul 2011, la Editura Brumar din Timişoara, şi a câştigat premiul “Grigore Vieru” al Uniunii Scriitorilor din R. Moldova, secţiunea Carte publicată – debut editorial, la Concursul Naţional de Poezie şi Interpretare Critică a Operei Eminesciene „Porni Luceafărul...”, ediţia a XXXI-a, 15 iunie 2012, Botoşani.

P.S. Alături de experienţa de la Clubul Scriitoarelor şi şedinţele de haiku, se apropie astfel de sfârşit un an plin de inspiraţie pentru mine :) 

2 comentarii: